ARTISTRY Men

Mengenai ARTISTRY Men

Artistry

 

ARTISTRY Men adalah penyelesaian penjagaan kulit lengkap untuk lelaki kontemporari. Dengan teknologi DermaSync, adunan dua fasa bagi kawalan minyak dan pengurusan lembapan, ia membantu kulit kelihatan lebih sihat dan menentang tanda-tanda penuaan yang ketara.

Bahan dan Teknologi

Teknologi DermaSync ARTISTRY Men yang eksklusif mengandungi adunan dua fasa bahan-bahan untuk kawalan minyak dan pengurusan lembapan. Ia bertindak dalam dua fasa untuk membantu memulihkan kulit lelaki dan menyeduh lembapan bagi penampilan yang kelihatan ketara lebih muda.

 

Fasa Satu: Kawalan Minyak

Artistry

Mengandungi bahan-bahan yang mengawal minyak (Zink PCA, Butil Avokadat dan Witch Hazel) yang membantu mencegah kilatan, menjadikan kulit kelihatan sihat.

 

Fasa Dua: Pengurusan Lembapan

Artistry

Mengandungi adunan bahan-bahan lembapan termaju yang menghidrat kulit secara mendalam dan membantu menambah baik perintang kulit yang bertanggungjawab untuk mengurus paras lembapan. Liposom NMF membantu menghantar lipid dan lembapan penting ke dalam kulit betul-betul di mana ia diperlukan.

Bersama-sama, kedua-dua fasa ini bertindak membantu kulit lelaki kelihatan ketara lebih sihat, lebih muda dan lebih segar.

  • B$ 49.50
  • B$ 56.50
  • B$ 37.50
  • B$ 69.00
  • B$ 32.00
Tiada produk dijumpai.