Atmosphere

Mengenai Jenama

Mengenai Penulen Udara ATMOSPHERE

BrandZone_Atmosphere_Tab_1_1.png

Kini anda boleh bernafas dengan lega. Terima kasih kepada Penulen Udara ATMOSPHERE, jenama sistem rawatan udara di rumah premium No. 1 dari segi jualan di dunia* yang berkesan menyingkirkan 99.99% bahan cemar.

*Berdasarkan Kajian Verify Markets ke atas jualan global 2013. Premium ditakrifkan sebagai USD$600 dan ke atas.

Ciri-ciri Produk


PENURASAN CLARUS
Berkesan 99.99%

Menampilkan penuras HEPA yang berkesan menyingkirkan bahan cemar sehingga 99.99% dan partikel sekecil 0.009 mikron (seperti debunga, bakteria, hama habuk, virus dan asap). Ia juga mempunyai permukaan penurasan yang cukup besar meliputi 161 padang bola sepak atau 12.5 juta kaki persegi.


PUREFLOW
Keefisienan Sesenyap Bisikan

Sistem ini melenyapkan bunyi kipas yang tidak perlu dengan beroperasi hanya apabila diperlukan. Tambahan pula, ia mengurangkan kos tenaga, menggunakan hanya 4.6 watt, yang membolehkan ia mendapat penarafan ENERGY STAR ®.


INTELLI-SENSE
Semudah Satu Sentuhan

Intelli-Sense mempunyai Sensor Partikel terbina dalam yang mengesan pencemaran di udara dan menyesuaikan kapasiti penurasan dengan sewajarnya. Ia juga memantau keadaan ketiga-tiga penuras dan memberitahu anda apabila ia perlu diganti.


TURBO POWER
Udara Menjadi Bersih Lagi Segar

Dengan CADR* (Kadar Pengeluaran Udara Bersih) 250 kaki padu seminit (7.1 m3/min), ia mampu membersihkan udara di dalam sebuah bilik seluas 36 meter persegi dalam tempoh 30 minit.

Disahkan Di Peringkat Global


Jenama sistem rawatan udara di rumah premium No. 1 dari segi jualan di dunia. *


“Persetujuan" yang dianugerahkan oleh The British Allergy Foundation” bermakna produk ini telah diuji secara saintifik untuk membuktikan keefisienannya dalam mengurangkan atau menghapuskan alergen dari persekitaran.


Pengkadaran saiz bilik mematuhi kriteria Program Pensijilan AHAM iaitu 80% pengurangan partikel asap. Penulen udara akan menjadi lebih berkesan di dalam bilik di mana semua pintu dan tingkap ditutup.


Sistem rawatan udara bilik yang memperoleh ENERGY STAR dianggarkan 35% lebih efisien dari segi tenaga berbanding model standard.

*Berdasarkan Kajian Verify Markets ke atas jualan global 2013. Premium ditakrifkan sebagai USD$600 dan ke atas.

  • Not Available

ATMOSPHERE DRIVE

item #  121637

  • B$ 588.00

ATMOSPHERE Penuras Bau

item #  118040

  • B$ 190.00
  • B$ 275.00

ATMOSPHERE Prapenuras

item #  103355

  • Not Available
  • Not Available
  • B$ 8.80
Tiada produk dijumpai.